Segítség az elméleti vizsgához

Valamennyi tanulónk számára biztosítjuk az e-learninges vizsgafelkészítő anyagot, aminek következtében igen jók a KRESZ vizsga eredményei.
Ugyanakkor a gyakorló és éles vizsgafelület között jelentős különbség van, amit jó, ha tudsz:

A gyakorló anyagban a  feladathoz tartozó képernyő így néz ki:

Ebben az esetben a helyesnek vélt válasz megjelölése után megjelenik az alsó sorban egy kék kérdőjel és egy jobbra nyíl. A következő kérdésre a jobbra nyíl megbökésével tudsz továbbmenni. (A kérdőjel segítségével a helyes választ tudod megtekinteni.)


Az éles vizsgán a következő képpel fogsz találkozni:

Nagyon nagy különbség, hogy amikor úgy érzed, hogy megtaláltad a helyes választ és ráböksz a megfelelő betűre, akkor a program egyből a következő kérdésre ugrik.

Egyrészt így nem tudod megtekinteni azonnal a helyes választ – erre a legvégén lesz lehetőséged -, másrészt pedig  nem kell továbbléptetni a rendszert, ugrani fog automatikusan a következő feladatra.


A jobb felső sarokban található Tovább gombnak egész más funkciója van. Ha erre rákattintasz, akkor a kérdést a gép elveszi – és beadja a következőt -, de a teljes teszt végén, az 55. kérdés után újra visszafogod kapni.

Azonban, és erre nagyon ügyelj, hogy már csak a maradék idővel gazdálkodhatsz!
(Minden kérdésre alapesetben egy perc gondolkodási idő áll rendelkezésre, de ha a Tovább gombot használva passzolsz, akkor az újbóli megjelenésnél az előzőekben felhasznált időt beszámítja a rendszer.

Sikeres vizsgát kívánunk!

Itt lehet hozzászólni !